Σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζει όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Σωτήρης Καλιβάτσης.

Ο ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτικός και παραδέχθηκε πως δεν είναι πια ζευγάρι με την Αντιγόνη Ψυχράμη

«Με την Αντιγόνη δεν είμαστε πια μαζί, αλλά παραμένουμε δύο πολύ καλοί φίλοι. Χωρίσαμε το Πάσχα», είπε ο ηθοποιός και παραδέχθηκε ότι ο χωρισμός του, σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων γεγονότων τον έχει λίγο αποσυντονίσει.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξομολογήθηκε επίσης ότι η οικονομική κρίση χτύπησε και τη δική του πόρτα με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης.

«Από το Πάσχα που ουσιαστικά τελείωσε το θέατρο είμαι σε μια κατάσταση που παλεύω για την επιβίωση. Αντιμετωπίζω πρόβλημα, αλλά το αντιμετωπίζω με χαμόγελο γιατί το πήρα απόφαση ότι άμα είχα χρήματα θα πλήρωνα και τις υποχρεώσεις μου. Από τη στιγμή που δεν γίνονται δουλειές, δεν πληρώνονται, δεν έχω, πώς να πληρώσω;», αναρωτήθηκε.

Αποκάλυψε λοιπόν ότι χρωστάει κάποια ενοίκια στη μαρίνα, όπου είναι αραγμένο το σκάφος του, λέγοντας με το χιούμορ που τον διακρίνει, ότι αν πάνε καλά τα πράγματα το χειμώνα, θα μπορέσει να τους ξεχρεώσει.

«Θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη για να δώσω το σπίτι μου στην εφορία και στην τράπεζα. Δούλεψα είκοσι χρόνια για να το αποκτήσω, αλλά τελικά δεν μπορώ ούτε καν να το πουλήσω», είπε.

Πηγή: ionionfm.gr8 Οκτ 2012