|

Τόλμη και…βασιλεία!

 Της αρέσει να την αποκαλούν “Τheodora Greece” αν και οι μόνες λέξεις που ξέρει στα ελληνικά είναι το «souvlakos» - γιατί το τρώει ΟΛΟ το φαγητό της - και το μ@λ@κ@ς, που ούτως η άλλως το ξέρουν οι πάντες, από τη Χιλή μέχρι την Μογγολία. Στα γαλαζοαίματα στέκια που συχνάζει, μοιράζει κάρτες με την στάμπα «πριγκίπισσα της Ελλάδας» αν και ήρθε για πρώτη φορά εδώ όταν ήταν 10 ετών.

Η κόρη του Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, έκανε την επανάστασή της. Βαρέθηκε να πίνει τσάι από το πρωί μέχρι το βράδυ με κάτι ξενέρωτες ξαδέλφες της από τη Δανία, τη Γιουγκοσλαβία και τη Σουηδία και αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Βέβαια όταν την …έπιασε για πρώτη φορά ,κατάλαβε από πρώτο χέρι τι θα πει μόχθος, αγώνας, απόρριψη.

«Θα γίνω ηθοποιός» είπε στον μπαμπά της, εκείνος ούτε συμφώνησε, ούτε διαφώνησε και η μικρή έβαλε το στέμμα και μερικά δαχτυλίδια σε μια φθαρμένη Louis Vuitton και ξεκίνησε το ταξίδι στο άγνωστο. « Όταν μετακόμισα στο Λος Άνζτελες δεν ήξερα κανέναν, μόνο μια γυναίκα που με σύστησε σε κάποιους ανθρώπους. Παρακολούθησα μαθήματα υποκριτικής που ήταν πολύ ωφέλιμα. Στη συνέχεια, βρήκα ατζέντη, έκανα οντισιόν και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους», δήλωσε η ίδια λίγο καιρό αργότερα, όταν είχε δώσει τις μάχες της, είχε φάει τα χαστούκια της και πια είχε καταφέρει να καταξιωθεί στον χώρο.

Το ταλέντο της, την ανέδειξε ως την απόλυτη persona στα παλτό του L.A.. Έτσι μια μέρα ο ταπεινός συνάδελφος Τζον Μπέρσια, πήρε το Πούλιτζερ από το σκρίνιο του σπιτιού του και πήγε να πάρει συνέντευξη στην αυτοδημιούργητη Θεοδώρα. Διαβάζοντας προσεκτικά τα όσα είπε η «πριγκίπισσα» για την περιπέτεια στην Καλιφόρνια ταυτίζεσαι απόλυτα με το… δράμα της.

Πόσα κορίτσια στην ηλικία της, με ταλέντο και όνειρα μετακομίζουν στο Λος Άντζελες, βρίσκουν μια …γυναίκα να τους συστήσει σε κάποιους, και μετά αυτοί οι κάποιοι πείθουν έναν ατζέντη να τις αναλάβει, και μετά τους κλείνει οντισιόν, εντυπωσιάζουν τον σκηνοθέτη αμέσως και μετά όλα παίρνουν τον δρόμο τους για τα Όσκαρ!

Η Θεοδώρα μάλιστα θεωρείται και «θύμα» από τον γαλαζοαίματο κύκλο της , αφού όπως λέει: « είμαι ευγνώμων που είχα τη στήριξη της οικογένειάς μου, επειδή είναι μια «τρελή» καριέρα για να ακολουθήσει κανείς, πολλοί μου λένε πως έπρεπε να επιλέξω οτιδήποτε άλλο γιατί είναι δύσκολος ο χώρος».

Μπορεί να μην το είπε ευθέως η αδελφή του Παύλου, του Νικόλαου και του Φίλιππου, αλλά ένας από τους νονούς της να σήκωνε το τηλέφωνο για να την βοηθήσει να αντέξει την «τρέλα» της υποκριτικής, τότε όλα τα προβλήματά της θα είχαν λυθεί.

Για την ιστορία, την Θεοδώρα έχουν βαπτίσει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, ο Βασιλιάς Μιχαήλ της Ρουμανίας, η βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας και ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος της Γιουγκοσλαβίας…

Για να μην αδικήσουμε την πριγκίπισσα, δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση ότι κάποιος ή κάποια από τους προαναφερόμενους παρενέβη για να βοηθήσει την βαφτισιμιά στα επαγγελματικά της. Μόνο η θεία της Σοφία, η βασίλισσα της Ισπανίας την είδε σε μια ταινία της και όπως αποκάλυψε η πριγκίπισσα, της τηλεφώνησε για να την ενθαρρύνει. Βέβαια η μεγάλη επιτυχία της ήταν η συμμετοχή στην «Τόλμη και Γοητεία», την μοναδική σαπουνόπερα που πεθαίνουν οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες λόγω γήρατος, αλλά ο Ριζτ και ο Θορν δεν λένε να πατήσουν τα 45. Αλλά και στους Φόρεστερ χωράει πάντα μια «καλομαθημένη πριγκίπισσα»…

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr