|

Η γυναίκα του Τραμπ σε αισθησιακές φωτογραφίες

O Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να έχει μια ταραχώδη εβδομάδα... Η New York Post δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του Μελάνια.

Η συντηρητική εφημερίδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικές φωτογραφίες του πρώην μοντέλου που τραβήχτηκαν από τον Γάλλο φωτογράφο Ale Basseville στο Μανχάταν το 1995.

Στις φωτογραφίες η Μελάνια προσπαθεί να κρύψει με τα χέρια της τα απόκρυφά της σημεία, ενώ σε μία σειρά από άλλες φωτογραφίες έχει στο πλευρό της το μοντέλο Έμμα Έρικσον.

Ορισμένες από τις φωτογραφίες είχαν δημοσιευθεί στο γαλλικό περιοδικό MAX το 1996, ενώ άλλες, δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας μέχρι που τις απέκτησε αποκλειστικά η New York Post.

Για τις φωτογραφίες ρωτήθηκε και ο Ντόναλντ Τραμπ. «Η Μελάνια ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα και έκανε πολλές φωτογραφίσεις, συμπεριλαμβανόμενων πολλών εξώφυλλων για σημαντικά περιοδικά. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε για ένα ευρωπαϊκό περιοδικό, πριν γνωρίσω την Μελάνια. Στην Ευρώπη, φωτογραφίες όπως αυτή είναι πολύ της μόδας και συνηθισμένες», δήλωσε ο Τραμπ που γνώρισε τη Μελάνια το 1998 και την παντρεύτηκε το 2005.

 

 

Cov-5fDXEAAsiMl

melania_-_copie_2melania_-_copie_13

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr