|

Επέστρεψε το Wanted στον ΑΝΤ1! Πολύ γέλιο ανάμεσα σε 4 κολλητούς φίλους. Δείτε μερικές δοκιμασίες!

Κρυφές κάμερες, κρυμμένα μικρόφωνα και ακουστικά και 4 ρόλοι να εναλλάσονται μεταξύ τους. Αυτά είναι τα συστατικά γέλιου της εκπομπής Wanted, όπου οι τηλεοπτικές φάρσες μπήκαν σε μια άλλη διάσταη. Τέσσερις φίλοι, ο Μάνι (Γιώργος Μανίκας - συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή του STAR ΜΙΛΑ με την Τατιάνα Στεφανίδου ),  ο Μπούμπης (Γιώργος Βασιλόπουλος - εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασεις), ο Κόκο (Κώστας Σιδεράτος - εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης) και ο Χάντα (Στέλιος Χανταμπάκης - συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή του STAR ΦΜLIVE με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο), διαγωνίζονται σε πικάντικες δοκιμασίες με στόχο να αποφύγουν την τιμωρία στο τέλος του επεισοδίου.

Πρόκειται για την επιτυχημένη παραγωγή στις ΗΠΑ, τους Impractical Jokers, που σαρώνει σε τηλεθέαση στο νεανικό κοινό. Ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε τις προβολές χθες το βράδυ με την προβολή του 6ου επεισοδίου στον πρώτο κύκλο που ολοκληρώνεται στο 13ο επεισόδιο. 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι φανς των 4 φίλων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο καινούργια επεισόδια, το Σάββατο και την Κυριακή στις 15:30.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, όπου πραγματικά οι Wanted δίνουν ρεσιτάλ!

 

 

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr