|

Άγρια νύχτα σεξ με Άραβες για γνωστή παρουσιάστρια

Την απίστευτη ιστορία γνωστής τηλεπερσόνας που κατέληξε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο αποκάλυψε η εφημερίδα Spirto. 

Ήταν για μεγάλο διάστημα στο προσκήνιο. Όμορφη, ξανθιά, με ευχέρεια λόγου, και άνεση μπροστά στην κάμερα. Η καριέρα της όμως πήρε την κατιούσα λόγω κρίσης και περικοπών, αλλά εκείνη φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο να επιβιώσει οικονομικά χωρίς να αλλάξει τον τρόπο ζωής της.  Κι όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, το εύκολο χρήμα αποκτιέται με θυσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια άλλαξε επαγγελματική ρότα και έγινε συνοδός κυρίων με φουσκωμένα πορτοφόλια και άγριες σεξουαλικές διαθέσεις.  

Αυτή η στροφή όμως, εκτός από υψηλές αμοιβές για συμμετοχή σε prive sex parties είχε και μια άσχημη σωματική εμπειρία που την έστειλε με… αιμορραγία στο νοσοκομείο. Θύτες της σεξουαλικής κακοποίησης φέρονται να είναι πάμπλουτοι Άραβες που βρέθηκαν για λίγες μέρες στην Βούλα και ήθελα να περάσουν καλά. Ένας Έλληνας φίλος τους, που είχε «χρησιμοποιήσει» στο παρελθόν την τηλεπερσόνα και είχε αποκτήσει εξαιρετικές εντυπώσεις  για τις επιδόσεις της στο κρεβάτι, αποφάσισε να προσφέρει στην παρέα των Αράβων μια special ερωτική βραδιά.

Μάλιστα φέρεται να κάλυψε ο ίδιος την αμοιβή της παρουσιάστριας, ως δώρο στους αλλοδαπούς φίλους του. Η παρουσιάστρια που μέχρι τότε ήταν ιδιαίτερα επιλεκτική στους υποψήφιους πελάτες της, δέχθηκε να πάει στο ραντεβού, έχοντας εμπιστοσύνη στον Έλληνα πελάτη της. Αυτή την απόφαση όμως, φαίνεται πως θα την μετανιώνει για πολύ καιρό. 

Ο χαμηλός αιματοκρίτης και το άγχος των γιατρών 

Οι πλούσιοι Άραβες δεν ήξεραν φυσικά πολλά για την πορεία της κυρίας στην τηλεόραση. Αρκέστηκαν στις φωτογραφίες που είδαν και στο γεγονός ότι ήταν ξανθιά. Γενικότερα στην Μέση Ανατολή, οι άνδρες έχουν ως φετίχ τις ξανθιές γυναίκες που σπανίζουν στην περιοχή. Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει πόσοι Άραβες πήραν μέρος σε αυτό το prive sex party αλλά στο τέλος της βραδιάς, η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Οι αλλεπάλληλες ερωτικές συνευρέσεις και οι σχετικά άγριες διαθέσεις των «πελατών» που δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται και πολύ για την υγεία της, είχαν σαν αποτέλεσμα μια ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα.

Η κοπέλα ήταν σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση και ζήτησε ιατρική φροντίδα. Το «βαποράκι» της – έτσι αποκαλούν οι μαστροποί τους οδηγούς που περιμένουν τα call girls στα ερωτικά ραντεβού – την μετέφερε αμέσως στα επείγοντα γνωστού αθηναϊκού νοσοκομείου. Έκπληκτοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές, αναγνώρισαν την άλλοτε προβεβλημένη παρουσιάστρια που ήταν σε κακό χάλι. Αμέσως την οδήγησαν στο αιματολογικό εργαστήριο για να ελέγξουν τον αιματοκρίτη της, αφού η κυρία είχε χάσει πάρα πολύ αίμα. Τα αποτελέσματα προκάλεσαν πανικό στην ιατρική ομάδα αφού ο αιματοκρίτης της είχε πέσει στο 19%, με τις φυσιολογικές τιμές για τις γυναίκες να κυμαίνονται από το 36% έως το 48%.

 Η ανησυχία τους μάλιστα ήταν διπλή, μιας και το περισσότερο αίμα είχα χαθεί από την περιοχή των γεννητικών της οργάνων. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, τραυματιοφορείς οδήγησαν την άτυχη γυναίκα στο χειρουργείο. Οι γιατροί εντόπισαν το τραύμα και μετά από αρκετές ώρες η παρουσιάστρια διέφυγε τον κίνδυνο και ο αιματοκρίτης της επανήλθε στα φυσιολογικά πλαίσια. Φυσικά η παρουσία της στο νοσοκομείο προκάλεσε πολλά πηγαδάκια ανάμεσα στο προσωπικό που  κλήθηκε να αντιμετωπίσει άλλη μια «θλιβερή» περιπέτεια ενός επώνυμου, που όταν βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και τα μικρόφωνα είναι πάντα ένα παράδειγμα προς μίμηση. 

Πηγή: εφημερίδα SPIRTO
  

 

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr