|

Τσακαλώτος: Διαψεύστηκαν όσοι πόνταραν στην αποτυχία της Κυβέρνησης

Μήνυμα στο εσωτερικό των κομμάτων της συγκυβέρνησης θέλησε να στείλει από το βήμα της Βουλής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επισημαίνοντας ότι τα προαπαιτούμενα, γνωστά και ως «ουρές» που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή είναι διευκρινιστικές και κανένας που ψήφισε υπέρ του νομοσχεδίου δεν έχει λόγο να μην τις υπερψηφίσει.

Ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι διαψεύστηκαν όσοι πόνταραν στην αποτυχία της κυβέρνησης, «παρότι κάποιοι πατριώτες δεν ήθελαν αυτή τη συμφωνία και έλεγαν ότι θα έρθουν χειρότερα πράγματα για τις ουρές, τα πράγματα δεν είναι έτσι», είπε και απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ τους κάλεσε να παρουσιάσουν κάποια πρόταση στους πολίτες.

Στην ομιλία του, ανακοίνωσε ότι υπάρχει συμφωνία με τους δανειστές ότι αν καταπέσουν τα δάνεια με εγγύηση του ελληνικού δημοσίουδεν θα  δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί ο «κόφτης» δαπανών.  

Στη ρύθμιση που αφορά στα ειδικά μισθολόγια αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος,  ανακοινώνοντας ότι θα έρθει στη Βουλή πριν από τον Σεπτέμβριο. Διευκρίνισε ότι έχουν εξευρεθεί οι κωδικοί, ώστε να αποφευχθεί το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων και οι προαγωγές και ότι σύντομα θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η ρύθμιση για την παραχώρηση του Ρουφ στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Ήταν πολλοί αυτοί που έλεγαν ότι την πατήσαμε και ότι θα υπάρχουν πιέσεις για τον νέο ΑΔΜΗΕ και τη μικρή ΔΕΗ, αλλά διαψεύστηκαν», ανέφερε και ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, ενώ η υφυπουργός Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε πως μόλις τελειώσει η διαδικασία της αξιολόγησης θα επανέλθουμε στα αναλογικά διόδια.

 

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr