|

Αναλυτική ενημέρωση από την κυβέρνηση για τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα

Καύσιμα με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες θα μπορούν να βάζουν οι καταναλωτές μετά από επικοινωνία της κυβέρνησης  με τις εταιρείες πετρελαιοειδών MOTOR OIL, ΕΛΠΕ και AEGEANOIL.

Υπάρχει επάρκεια φαρμάκων διαβεβαιώνει το Μαξίμου, ενώ ομαλά λειτουργεί η αγορά τροφίμων μετά από συνεννόηση με τα σούπερ μάρκετ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυβέρνησης:

 

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ

Μετά από καταγγελίες που έφτασαν στην κυβέρνηση σήμερα το πρωί για μη αποδεκτές συναλλαγές αγοραπωλησίας μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών από πρατηριούχους πετρελαιοειδών, ακολούθησε επικοινωνία με τις εταιρείες πετρελαιοειδών MOTOR OIL, ΕΛΠΕ και AEGEAN OILκαι μας διαβεβαίωσαν ότι οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών συνεχίζονται ομαλά μεταξύ διυλιστηρίων, πρατηριούχων και καταναλωτών.

 

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ-ΦΑΡΜΑΚΑ

Επικοινώνησε ο Υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής με τους θεσμικούς φορείς  του φαρμάκου και υπήρξε κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή έλλειψη φαρμάκων και ότι η αγορά κινείται σε κανονικά πλαίσια. Υπάρχει επάρκεια φαρμάκων.

 

ΕΜΠΟΡΙΟ-ΤΡΟΦΙΜΑ

-Σε επικοινωνία της κυβέρνησης με τη διοίκηση της εταιρείας Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕεπιβεβαιώθηκε η ομαλή λειτουργία των εμπορικών συναλλαγών της εταιρείας με τους πελάτες της χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή, που να δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της αγοράς.

 -Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η κυβέρνηση με τη διοίκηση της εταιρείας Coca ColaΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ επιβεβαιώθηκε η θέληση της εταιρείας να συμβάλλει  στην ομαλή λειτουργία της αγοράς και ως εκ τούτου δεν έχει αλλάξει την πολιτική της όσον αφορά τους τρόπους των οικονομικών συναλλαγών που είχε μέχρι σήμερα με τους πελάτες της.

 -Ο Γεν. Γραμματέας Εμπορίου Αντ. Παπαδεράκης σε επικοινωνία με τον Σύνδεσμο Super Marketτον διαβεβαίωσαν ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα στην τροφοδοσία και τις εμπορικές συναλλαγές.

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr