Σχετικά με εμάς

Ιδρυμένος τον Ιούλιο του 2023 ως nocomments.gr, το nocomments.gr είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που αφιερώνεται στην κάλυψη της υγειονομικής περίθαλψης στο κράτος. Είμαστε σοβαροί για την ανεξαρτησία μας και δεν είμαστε συνδεδεμένοι με κανένα πολιτικό κόμμα, οργανισμό ειδικού ενδιαφέροντος ή ομάδα ακτιβιστών. Η αποστολή μας είναι να καλύψουμε το διαρκώς αυξανόμενο χάσμα στην κάλυψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης με έναν ουσιαστικό δικτυακό τόπο που παρέχει κρίσιμες πληροφορίες για την υγειονομική περίθαλψη.

Το Nocomments.gr διαθέτει πρωτότυπες ιστορίες και ιστορίες χαρακτηριστικών γραμμένες από την πολυετή υγειονομική δημοσιογράφο Cindy Mollier. Το Nocomments.gr επίσης δημοσιεύει άρθρα για την υγεία που γράφονται από άλλα μέσα ενημέρωσης και προσφέρει έναν οδηγό πόρων για τους καταναλωτές της Γεωργίας για να τους βοηθήσει να πλοηγηθεί σε ένα όλο και πιο περίπλοκο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Στον ρόλο του Άλεξ, ως παραγωγός υγείας, γράφει ιστορικές αναφορές για την υγεία και τον τρόπο ζωής, βοηθά στη διαχείριση των λογαριασμών κοινωνικών μέσων nocomments.gr και βοηθά τους ανώτερους εκδότες με τα καθημερινά καθήκοντά τους.

Η συγγραφή του έχει δημοσιευτεί σε διάφορους ιστότοπους, όπως το Town & Country, το Seventeen και η Marie Claire. Απολαμβάνει να εργάζεται στον χώρο της υγείας επειδή αγαπά την κάλυψη της πνευματικής και πνευματικής ευεξίας και τις τελευταίες τάσεις φροντίδας του δέρματος. Και ως πρώην αθλητής του τμήματος Α, οτιδήποτε σχετίζεται με τη φυσική ή τη διατροφή είναι το ψωμί και το βούτυρο του (το τελευταίο ζεύγος, δυστυχώς, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς).

Στο ρόλο της ως παραγωγού υγείας, ο Ιάκωβος στηρίζει την ομάδα των ανώτερων εκδοτών μας για την παραγωγή και την προώθηση ενός ευρέος φάσματος περιεχομένου υγείας.

Πριν από την είσοδό της στην ομάδα, εργάστηκε ως βοηθός παραγωγής σε διάφορες εταιρίες και δίκτυα πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων των Showtime, Natcom Global, AMC και Talking Eyes Media.

Με φόντο την παραγωγή ταινιών, σχεδιάζει να παράγει πρωτότυπα βίντεο για το nocomments.gr.

replica tag heuer link